Promocje
Elektryczna szczotka bezprzewodowa odkurzacz kaśka
Elektryczna szczotka bezprzewodowa odkurzacz kaśka
129,00 zł 119,00 zł
szt.
Kubek 2 w 1 na napoje i przekąski
Kubek 2 w 1 na napoje i przekąski
35,00 zł 26,99 zł
szt.
Maść z dziurawcem dziurawiec 150 ml
Maść z dziurawcem dziurawiec 150 ml
7,50 zł 5,99 zł
szt.
Hamak ogrodowy bujak wiszące krzesło brazylijskie
Hamak ogrodowy bujak wiszące krzesło brazylijskie
79,00 zł 64,90 zł
szt.
Krajalnica tarka spiralna do warzyw Delimano Brava
Krajalnica tarka spiralna do warzyw Delimano Brava
129,00 zł 99,00 zł
szt.
Hamak ogrodowy bujak huśtawka 85x195 cm + pokrowiec
Hamak ogrodowy bujak huśtawka 85x195 cm + pokrowiec
44,99 zł 34,99 zł
szt.
Anty osadowa kula do pralek i zmywarek
Anty osadowa kula do pralek i zmywarek
49,00 zł 19,99 zł
szt.
Ciśnieniomierz Naramienny Bp-103h
Ciśnieniomierz Naramienny Bp-103h
199,00 zł 129,00 zł
szt.
Zestaw końcówek do śrubokręta śrubokrętu Bit 360
Zestaw końcówek do śrubokręta śrubokrętu Bit 360
39,00 zł 24,99 zł
szt.
Śrubokręt 6 w 1 Bit 360 6 wymiennych końcówek
Śrubokręt 6 w 1 Bit 360 6 wymiennych końcówek
99,00 zł 85,00 zł
szt.
Zestaw 6 noży z powłoką ceramiczną + obieraczka
Zestaw 6 noży z powłoką ceramiczną + obieraczka
119,00 zł 59,00 zł
szt.
Regulowane szelki + smycz dla psa psów 75-98 cm
Regulowane szelki + smycz dla psa psów 75-98 cm
39,00 zł 24,99 zł
szt.
Pas neoprenowy wyszczuplający do ćwiczeń
Pas neoprenowy wyszczuplający do ćwiczeń
89,00 zł 59,00 zł
szt.
Mata masująca na fotel masażer Shiatsu
Mata masująca na fotel masażer Shiatsu
499,00 zł 339,00 zł
szt.
Diabelski pazur (czarci) żel maść 600 ml
Diabelski pazur (czarci) żel maść 600 ml
19,99 zł 16,50 zł
szt.
Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Opinie Klientów

Opinie na temat zakupionego produktu bądź też obsługi naszego sklepu możecie Państwo dodać poniżej opisu zakupionego produktu. Opinia zostanie wyświetlona poniżej zakupionego produktu oraz w zakładce "Opinie Klientów.

Zapraszamy do komentowania naszych produktów.

Wszelkie zapytania dotyczące produktów, zamówień oraz innych prosimy kierować na adres e-mail: kontakt@vitolog.pl

 

Opinie dodane przez klientów:

 

Lucyna s.

18 marca 2017

Uzyskuje ta pompki 6 lat spisuje się znakomicie korzystam ja do butelki z wodą 5 l sprawdza się super

Link do ocenianego produktu: https://www.vitolog.pl/pl/p/Pompka-dozownik-do-wody-napojow-5-10-litrow-reduktor/947

 

Anita H.
2017-03-17

Super sprawa dla piersi

Link do ocenianego produktu: https://www.vitolog.pl/pl/p/Samonosny-biustonosz-stanik-Push-Up-bez-plecow-ramiaczek-silikonowy/4397

 

Anita H.

17 marca 2017

Zajefajny przydatny w sytuacji gdzie nie mieć ramioczek

Link do ocenianego produktu: https://www.vitolog.pl/pl/p/Biustonosz-samonosny-push-up-silikonowy-bez-plecow-ramiaczek-II-gatunek/4462

 

Grażyna J.

27 lutego 2017

"Tonific jest rewelacyyjny Właśnie go nabyłam i już po pierwszym użyciu czuję się odprezona.Jest niewielki a co za tym idzie poręczny,można go zabierać wszędzie używać przy oglądaniu ..."

Link do ocenianego produktu: https://www.vitolog.pl/pl/p/Masazer-do-ciala-antycellulitowy-ujedrniajacy-wyszczuplajacy-TONIFIC/4269

 

Izabela

15 lutego 2017

"Ma te urządzenie od wielu lat i jestem zadowolona polecam"

Link do ocenianego produktu: https://www.vitolog.pl/pl/p/Zestaw-Derma-Wand-Darsonval-Darsonval-Urzadzenie-do-Ujedrniania-Wygladzania-Regenerowania-Pielegnacji-Ozonowania-Skory-Zmarszczek-Twarzy-M/3972

 

Mirosława G

7 lutego 2017

"Towar szybko przysłany, godny polecenia, pomaga zahamować powstawanie pajączków na nogach, dobrze nawilża skórę, bardzo szybko się wchłania w skórę."

Link do ocenianego produktu: https://www.vitolog.pl/pl/p/Zel-masc-z-czerwonych-winogron-zylaki-pajaczki-500-ml/438

 

G Sopiko

30 stycznia 2017

"Na początku trochę bolesne ale fakt/ skóra jest gładsza. Celulitu nie usunęłam przez nieregularne stosowanie- niestety"

Link do ocenianego produktu: https://www.vitolog.pl/pl/p/Banki-chinskie-gumowe-do-masazu-antycellulitowe-4-sztuki/680

 

Barbara D.

20 stycznia 2017

"Produkt zgodny z opisem. Bardzo intensywny zapach, dużo olejków eterycznych. Mocny żel wzmacniający stawy. Doskonały do masażu, by rozgrzać stawy (masuję żelem kolano). Dostawa: wszystko OK. Polecam."

Link do ocenianego produktu: https://www.vitolog.pl/pl/p/Zel-z-glukozamina-glukozamina-na-stawy-250-ml/3871

 

Danuta M.

15 grudnia 2016

"Super sprawa!Po męczącym dniu masaż zmęczonych nóg pozwala na spędzenie miłego wieczoru. Polecam szczególnie paniom po całodziennym chodzeniu."

Link do ocenianego produktu: https://www.vitolog.pl/pl/p/Masazer-do-ciala-antycellulitowy-ujedrniajacy-wyszczuplajacy-TONIFIC/4269

 

Paulina H.

9 grudnia 2016

"wspaniały produkt dzięki niemu mogłam się czuć wyjątkowo gorąco polecam !☺"

Link do ocenianego produktu: https://www.vitolog.pl/pl/p/Samonosny-biustonosz-stanik-Push-Up-bez-plecow-ramiaczek-silikonowy/4397

 

Tadeusz

23 listopada 2016

"Bardzo skuteczny na wszelkie dolegliwości, nie trzeba stosować lekarstw. "

Link do ocenianego produktu: https://www.vitolog.pl/pl/p/Pas-magnetyczny-z-turmalinem-magnesami-ledzwiowy-na-kregoslup-szyje-kark-kolano/818

 

Angelika G.

25 października 2016

"wspaniały produkt pas uciskający nie wiem jeszcze czy będzie modelował ale pierwsze wrażenie baaaaaaaaaaaaardzo pozytywne"

Link do ocenianego produktu: https://www.vitolog.pl/pl/p/Pas-wyszczuplajacy-modelujacy-talie-brzuch-z-fiszbinami/4271

 

Ryszard B.

22 października 2016

"Super wkładki naprawdę godne polecenia dla osób z dysfunkcja stopy/ostrogi/"

Link do ocenianego produktu: https://www.vitolog.pl/pl/p/Sportowe-wkladki-do-butow-do-biegania-na-ostrogi-pietowe/4071

 

Czesław M.

30 września 2016

"Jestem zadowolony z dokonanego zakupu - Mata Masująca jest solidnie wykonana i spełnia moje oczekiwania super dobrze masuje a bóle kręgosłupa ustąpiły już po 5 masażach - POLECAM każdemu ..."

Link do ocenianego produktu:https://www.vitolog.pl/pl/p/Mata-masujaca-do-masazu-masazer-fotel-masaz-ciala-kregoslupa-plecow/407

 

Danuta K.

24 września 2016

"rewelacyjna"

Link do ocenianego produktu: https://www.vitolog.pl/pl/p/Zel-z-olejem-konopnym-5-konopny-konopna-do-masazu-miesni%2C-stawow-600-ml/4391

 

Isia

2 września 2016

"Super gel u mnie sprawdzil się jako świetny produkt przeciwbólowy, nakladany na spastyczne ręce rozluźnia i jednocześnie likwiduje przebarwienia.W/g mnie REWELACJA."

Link do ocenianego produktu: https://www.vitolog.pl/pl/p/Ziolowy-zel-z-olejem-konopnym-konopny-konopna-380-ml-do-masazu-miesni%2C-stawow/4019

 

Andrzej G.

10 sierpnia 2016

"Chodzę co dziennie od wielu lat z tymi wkładkami. Od wielu lat nie choruję a mam 68 lat."

Link do ocenianego produktu:https://www.vitolog.pl/pl/p/Wkladki-do-butow-magnetyczne-zdrowotne-masujace-akupresura/275

 

Basia

12 lipca 2016

"Jest ok"

Link do ocenianego produktu:http://www.vitolog.pl/pl/p/Opaski-magnetyczne-na-nadgarstek-opaska-2-sztuki/4219

 

Andrzej F.

9 czerwca 2016

"Świetna rzecz.Gratulacje !!!!!"

Link do ocenianego produktu:http://www.vitolog.pl/pl/p/Dlugopis-szpiegowski-z-mini-kamera/851

 

Anna S.

6 czerwca 2016

"Towar zgodny z opisem. Dobrze zabezpieczona i expresowa przesyłka. Wszystko super, sprawnie i bez najmniejszych problemów! zdecydowanie POLECAM!Pełne zadowolenie."

Link do ocenianego produktu:http://vitolog.pl/pl/p/Zel-masc-z-czerwonych-winogron-zylaki-pajaczki-500-ml/438

 

Anna S.

6 czerwca 2016

"Towar zgodny z opisem. Dobrze zabezpieczona i expresowa przesyłka. Wszystko super, sprawnie i bez najmniejszych problemów! zdecydowanie POLECAM!Pełne zadowolenie."

Link do ocenianego produktu:http://vitolog.pl/pl/p/Masc-krem-z-kasztanowca-na-zylaki-kasztanowiec-500-ml/440

 

Anna S.

6 czerwca 2016

"Wszystko szybko, rzetelnie i solidnie.Towar zgodny z opisem w super cenie.Dobrze zabezpieczona i expresowa przesyłka.Sprzedawca godny polecenia, więc POLECAM serdecznie i pozdrawiam."

Link do ocenianego produktu:http://vitolog.pl/pl/p/Balsam-masc-na-usuwajacy-zrogowacenia-odciski-modzele-nagniotki-500ml-00712/496

 

JORGOS G.

5 czerwca 2016

"Superr sprawa nie wiem co to teraz jest ból kręgosłupa pozdrawiam"

Link do ocenianego produktu:http://vitolog.pl/pl/p/Zestaw-Kosmodisk-Kosmodysk-Classic-Pas-Masujacy-na-Kregoslup-Pas-ledzwiowy-na-kregoslup-masazer-kregoslupa-2-czesciowy/3928

 

DANUTA R.

31 maja 2016

"POLECAM KAZDEMU KTO CIERPI NA BÓLE. SĄ BARDZO DORBE"

Link do ocenianego produktu:http://vitolog.pl/pl/p/Plastry-przeciwbolowe-rozgrzewajace-48-szt.-salonpas-4op-x-12szt/211

 

Jacek eM.

16 maja 2016

"Polecam! Znakomity środek przeciwbólowy i rozluźniający."

Link do ocenianego produktu:http://vitolog.pl/pl/p/Ziolowy-zel-z-olejem-konopnym-konopny-konopna-380-ml-do-masazu-miesni%2C-stawow/4019

 

Anna W.

11 maja 2016

"Używam plastry codziennie wieczorem z rana ściągam po 14 dniowym użytkowaniu widzę że przynoszą duże efekty. Polecam"

Link do ocenianego produktu:http://vitolog.pl/pl/p/Plastry-wyszczuplajace-odchudzajace-na-nogi-lydki-uda-18szt/3940#comment25

 

Beata GA

25 kwietnia 2016

"Super firma. Szybka obsługa, szybka dostawa. Produkt taki jak w opisie. SUUPERRRR!!!!!"

Link do ocenianego produktu: http://www.vitolog.pl/pl/p/Okulary-ajurwedyjskie-korekcyjne-do-czytania-00778/524

 

Lidia B.

11 kwietnia 2016

"Rewelacja tylko proszę podać producenta"

Link do ocenianego produktu: http://vitolog.pl/pl/p/Worek-do-zimnych-i-goracych-okladow-na-oklady-lodem-lodu-lod-Krioterapia-00796/583

 

Zadowolony klient

7 kwietnia 2016

"Mata jest naprawdę świetna. Od czasu jak jej używam w samochodzie (moja praca wymaga ciągłych podróży) nie mam problemów z bolącym krzyżem. Polecam."

Link do ocenianego produktu: http://vitolog.pl/pl/p/Mata-masujaca-do-masazu-masazer-fotel-masaz-ciala-kregoslupa-plecow-00491/407

 

Piotr Kwapniewski

1 kwietnia 2016

"Właśnie ją dziś dostałem ( dzięki za szybką dostawę ). Dobra i przemyślana konstrukcja,choć mam małe uwagi!.! proszę poprawić mocowanie mikro-przełącznika!,nie zawsze udaje się go włączyć.W pokrowcu powinna być wszyta kieszonka,a w nią wsunięta płytka z przełącznikiem,to ogranicza możliwości przesunięcia się przełącznika.Dwa umożliwia wypranie pokrowca :), Dziękuję i pozdrawiam"

Link do ocenianego produktu: http://vitolog.pl/pl/p/Poduszka-masujaca-mata-do-masazu-rehabilitacyjna-podporka-ergonomiczna-masazer-kregoslupa-pod-plecy-01724/127

 

Olga D.

31 marca 2016

"Super fajny box do podgrzewania jedzenia poza domem, w pracy na uczelni (potrzebny tylko dostęp do prądu na dłuższa chwilę). Idealny do osób chcących żyć zdrowo i nie narażać się na mikrofale. Godzinę przed posiłkiem należny podłączyć urządzenie i można rozkoszować się gorącym jedzeniem - czas uzależniony od masy podgrzewanej żywności. Bardzo polecam!"

Link do ocenianego produktu: http://vitolog.pl/pl/p/Termos-obiadowy-termiczny-lunchbox-dwie-komory%2C-lyzka-1%2C05-l-01391/906

 

Tomek

29 marca 2016

"Produkt godny uwagi, w dobrej cenie."

Link do ocenianego produktu: http://vitolog.pl/pl/p/Delimano-Elektryczny-Przeplywowy-Podgrzewacz-Ogrzewacz-Wody-z-Bateria-01560/3930

do góry
Pokaż pełną wersję strony
Click Shop | Hosting home.pl