Promocje
Kosmodisk pas lędźwiowy rozgrzewający na plecy
Kosmodisk pas lędźwiowy rozgrzewający na plecy
149,00 zł 109,00 zł 121,14 zł 88,62 zł
szt.
Kinesio tape taśma kinezjologiczna taping kinesiotaping tejpy tejp na łokieć
Kinesio tape taśma kinezjologiczna taping kinesiotaping tejpy tejp na łokieć
19,50 zł 14,99 zł 15,85 zł 12,19 zł
szt.
Kinesio tape taśma kinezjologiczna taping kinesiotaping tejpy tejp na nadgarstek
Kinesio tape taśma kinezjologiczna taping kinesiotaping tejpy tejp na nadgarstek
19,50 zł 14,99 zł 15,85 zł 12,19 zł
szt.
Stabilizator nadgarstka ściągacz opaska na nadgarstek
Stabilizator nadgarstka ściągacz opaska na nadgarstek
29,99 zł 24,99 zł 24,38 zł 20,32 zł
Ciężarki z uchwytami do ćwiczeń, Nordic Walking 2x0,7kg
Ciężarki z uchwytami do ćwiczeń, Nordic Walking 2x0,7kg
79,00 zł 59,00 zł 64,23 zł 47,97 zł
zest.
Shaker bidon do koktajli napojów 600ml
Shaker bidon do koktajli napojów 600ml
10,90 zł 8,99 zł 8,86 zł 7,31 zł
szt.
Stabilizator łydki opaska na łydkę ściągacz
Stabilizator łydki opaska na łydkę ściągacz
29,00 zł 19,99 zł 23,58 zł 16,25 zł
szt.
Zestaw SPA do kąpieli myjka do ciała szczoteczka
Zestaw SPA do kąpieli myjka do ciała szczoteczka
14,90 zł 11,99 zł 12,11 zł 9,75 zł
zest.
Szampon do brody dla mężczyzn LEA 100ml
Szampon do brody dla mężczyzn LEA 100ml
59,00 zł 39,99 zł 47,97 zł 32,51 zł
szt.
Zestaw do pielęgnacji stóp paznokci pedicure -  tarka, pilnik, obcinacz
Zestaw do pielęgnacji stóp paznokci pedicure - tarka, pilnik, obcinacz
12,99 zł 9,99 zł 10,56 zł 8,12 zł
zest.
Zestaw pędzli do makijażu 10sztuk
Zestaw pędzli do makijażu 10sztuk
14,90 zł 9,99 zł 12,11 zł 8,12 zł
zest.
Elektryczna silikonowa szczoteczka do oczyszczania twarzy o działaniu przeciwzmarszczkowym
Elektryczna silikonowa szczoteczka do oczyszczania twarzy o działaniu przeciwzmarszczkowym
199,00 zł 179,99 zł 161,79 zł 146,33 zł
szt.
Livecoco zestaw do wybielania zębów pasta wybielająca zęby
Livecoco zestaw do wybielania zębów pasta wybielająca zęby
199,00 zł 149,00 zł 161,79 zł 121,14 zł
szt.
Odświeżacz kapsułki do butów obuwia
Odświeżacz kapsułki do butów obuwia
19,99 zł 17,99 zł 16,25 zł 14,63 zł
szt.
Plastry wyszczuplające na brzuch 5 szt
Plastry wyszczuplające na brzuch 5 szt
24,99 zł 21,99 zł 20,32 zł 17,88 zł
szt.
Mata masująca do masażu masażer shiatsu na fotel
Mata masująca do masażu masażer shiatsu na fotel
449,00 zł 379,00 zł 415,74 zł 350,93 zł
szt.
Mata masująca do masażu shiatsu na fotel do domu i samochodu z podgrzewaniem
Mata masująca do masażu shiatsu na fotel do domu i samochodu z podgrzewaniem
449,00 zł 389,00 zł 415,74 zł 360,19 zł
szt.
Mata masująca do masażu shiatsu na fotel do domu i samochodu
Mata masująca do masażu shiatsu na fotel do domu i samochodu
449,00 zł 389,00 zł 415,74 zł 360,19 zł
szt.
Masażer do masażu ciała pleców karku ud brzucha nóg
Masażer do masażu ciała pleców karku ud brzucha nóg
149,00 zł 99,00 zł 121,14 zł 80,49 zł
szt.
Termometr bezdotykowy elektroniczny na podczerwień laserowy
Termometr bezdotykowy elektroniczny na podczerwień laserowy
149,00 zł 119,00 zł 121,14 zł 96,75 zł
szt.
Termometr bezdotykowy elektroniczny na podczerwień laserowy
Termometr bezdotykowy elektroniczny na podczerwień laserowy
99,99 zł 89,99 zł 81,29 zł 73,16 zł
szt.
Mata masująca na fotel masażer pleców kręgosłupa
Mata masująca na fotel masażer pleców kręgosłupa
129,00 zł 99,99 zł 119,44 zł 92,58 zł
szt.
Mata masująca do masażu na fotel masażer kręgosłupa pleców shiatsu
Mata masująca do masażu na fotel masażer kręgosłupa pleców shiatsu
449,00 zł 349,00 zł 365,04 zł 283,74 zł
szt.
Masażer karku pleców kręgosłupa szyi ramion shiatsu z funkcją podgrzewania
Masażer karku pleców kręgosłupa szyi ramion shiatsu z funkcją podgrzewania
399,00 zł 365,00 zł 324,39 zł 296,75 zł
szt.
Urządzenie do wybielania wybielanie zębów wybielające zęby zestaw żel wybielający
Urządzenie do wybielania wybielanie zębów wybielające zęby zestaw żel wybielający
149,00 zł 99,00 zł 121,14 zł 80,49 zł
szt.
Mata masująca do masażu masażer fotel masaż ciała kręgosłupa pleców czarna
Mata masująca do masażu masażer fotel masaż ciała kręgosłupa pleców czarna
199,00 zł 159,00 zł 184,26 zł 147,22 zł
szt.
Mata masująca na fotel masażer karku pleców kręgosłupa bioder beżowa
Mata masująca na fotel masażer karku pleców kręgosłupa bioder beżowa
199,00 zł 159,00 zł 161,79 zł 129,27 zł
szt.
Mata masująca do masażu masażer na fotel masaż kręgosłupa pleców shiatsu
Mata masująca do masażu masażer na fotel masaż kręgosłupa pleców shiatsu
429,00 zł 399,00 zł 397,22 zł 369,44 zł
szt.
Elektryczna szczotka bezprzewodowa odkurzacz kaśka
Elektryczna szczotka bezprzewodowa odkurzacz kaśka
189,00 zł 129,00 zł 153,66 zł 104,88 zł
szt.
Turystyczny przenośny oczyszczacz filtr do wody
Turystyczny przenośny oczyszczacz filtr do wody
149,00 zł 99,00 zł 121,14 zł 80,49 zł
szt.
Opinie Klientów

Opinie na temat zakupionego produktu bądź też obsługi naszego sklepu możecie Państwo dodać poniżej opisu zakupionego produktu. Opinia zostanie wyświetlona poniżej zakupionego produktu oraz w zakładce "Opinie Klientów.

Zapraszamy do komentowania naszych produktów.

Wszelkie zapytania dotyczące produktów, zamówień oraz innych prosimy kierować na adres e-mail: kontakt@vitolog.pl

 

Opinie dodane przez klientów:

 

Emilia Niedo 

16 czerwca 2017 18:50 

Bardzo dobry produkt ,dobrze oczyszcza skóre. Skutecznie eliminuje wizyty u kosmetyczki. Po otrzymaniu produkt naładowany i wystarczy na dwa zabiegi. Polecam 

Link do ocenianego produktu: https://www.vitolog.pl/pl/p/Urzadzenie-do-peelingu-kawitacyjnego-Wonder-Sonic-Peeling-Kawitacyjny/4653

 

Przemek Biały 

5 czerwca 2017 17:35 

Wygląda fajnie 

Link do ocenianego produktu: https://www.vitolog.pl/pl/p/Fidget-Spinner-Hand-oryginalny-/4846

 

PATRYCJA 

3 czerwca 2017 11:45 

FAJNA ZABAWA I MA DOBRĄ GWARANCJE 

Link do ocenianego produktu: https://www.vitolog.pl/pl/p/Fidget-Spinner-Hand-oryginalny-/4846

 

Jolanta Widera 

30 maja 2017 14:12 

Wiele lat znalazłam się z pękających piętami. Używałam różnych produktów na ten problem, ale pomagało na krótko. Dopiero ten krem pomógł i problem zniknął. 

Link do ocenianego produktu: https://www.vitolog.pl/pl/p/Krem-konopny-12-z-konopi-siewnej-125-ml-masc-konopna/4031

 

Kuba PIĘTKA 

28 maja 2017 16:01 

Super sam sobie kupiłem i bardzo dobrze się kręci 

Link do ocenianego produktu: https://www.vitolog.pl/pl/p/Fidget-Spinner-Hand-oryginalny-/4846

 

Katarzyna Jarzembińska 

27 maja 2017 20:56 

Dobre 

Link do ocenianego produktu: https://www.vitolog.pl/pl/p/Fidget-Spinner-Hand-oryginalny-/4846

 

Piotrek Dobrzelak 

26 maja 2017 17:47 

To jest fajna zabawka 

Link do ocenianego produktu: https://www.vitolog.pl/pl/p/Fidget-Spinner-Hand-oryginalny-/4846

 

Edyta Gościmska 

4 maja 2017 17:57 

Jest super 

Link do ocenianego produktu: https://www.vitolog.pl/pl/p/Pojemnik-pudelko-na-proteze-zebowa-aparat-ortodontyczny/4419

 

Wanda 

3 maja 2017 20:31 

Polecam 

Link do ocenianego produktu:https://www.vitolog.pl/pl/p/Zel-krem-ze-sluzu-slimaka-sluz-slimaka-125-ml/3950

 

Lucyna s.

18 marca 2017

Uzyskuje ta pompki 6 lat spisuje się znakomicie korzystam ja do butelki z wodą 5 l sprawdza się super

Link do ocenianego produktu: https://www.vitolog.pl/pl/p/Pompka-dozownik-do-wody-napojow-5-10-litrow-reduktor/947

 

Anita H.
2017-03-17

Super sprawa dla piersi

Link do ocenianego produktu: https://www.vitolog.pl/pl/p/Samonosny-biustonosz-stanik-Push-Up-bez-plecow-ramiaczek-silikonowy/4397

 

Anita H.

17 marca 2017

Zajefajny przydatny w sytuacji gdzie nie mieć ramioczek

Link do ocenianego produktu: https://www.vitolog.pl/pl/p/Biustonosz-samonosny-push-up-silikonowy-bez-plecow-ramiaczek-II-gatunek/4462

 

Grażyna J.

27 lutego 2017

"Tonific jest rewelacyyjny Właśnie go nabyłam i już po pierwszym użyciu czuję się odprezona.Jest niewielki a co za tym idzie poręczny,można go zabierać wszędzie używać przy oglądaniu ..."

Link do ocenianego produktu: https://www.vitolog.pl/pl/p/Masazer-do-ciala-antycellulitowy-ujedrniajacy-wyszczuplajacy-TONIFIC/4269

 

Izabela

15 lutego 2017

"Ma te urządzenie od wielu lat i jestem zadowolona polecam"

Link do ocenianego produktu: https://www.vitolog.pl/pl/p/Zestaw-Derma-Wand-Darsonval-Darsonval-Urzadzenie-do-Ujedrniania-Wygladzania-Regenerowania-Pielegnacji-Ozonowania-Skory-Zmarszczek-Twarzy-M/3972

 

Mirosława G

7 lutego 2017

"Towar szybko przysłany, godny polecenia, pomaga zahamować powstawanie pajączków na nogach, dobrze nawilża skórę, bardzo szybko się wchłania w skórę."

Link do ocenianego produktu: https://www.vitolog.pl/pl/p/Zel-masc-z-czerwonych-winogron-zylaki-pajaczki-500-ml/438

 

G Sopiko

30 stycznia 2017

"Na początku trochę bolesne ale fakt/ skóra jest gładsza. Celulitu nie usunęłam przez nieregularne stosowanie- niestety"

Link do ocenianego produktu: https://www.vitolog.pl/pl/p/Banki-chinskie-gumowe-do-masazu-antycellulitowe-4-sztuki/680

 

Barbara D.

20 stycznia 2017

"Produkt zgodny z opisem. Bardzo intensywny zapach, dużo olejków eterycznych. Mocny żel wzmacniający stawy. Doskonały do masażu, by rozgrzać stawy (masuję żelem kolano). Dostawa: wszystko OK. Polecam."

Link do ocenianego produktu: https://www.vitolog.pl/pl/p/Zel-z-glukozamina-glukozamina-na-stawy-250-ml/3871

 

Danuta M.

15 grudnia 2016

"Super sprawa!Po męczącym dniu masaż zmęczonych nóg pozwala na spędzenie miłego wieczoru. Polecam szczególnie paniom po całodziennym chodzeniu."

Link do ocenianego produktu: https://www.vitolog.pl/pl/p/Masazer-do-ciala-antycellulitowy-ujedrniajacy-wyszczuplajacy-TONIFIC/4269

 

Paulina H.

9 grudnia 2016

"wspaniały produkt dzięki niemu mogłam się czuć wyjątkowo gorąco polecam !☺"

Link do ocenianego produktu: https://www.vitolog.pl/pl/p/Samonosny-biustonosz-stanik-Push-Up-bez-plecow-ramiaczek-silikonowy/4397

 

Tadeusz

23 listopada 2016

"Bardzo skuteczny na wszelkie dolegliwości, nie trzeba stosować lekarstw. "

Link do ocenianego produktu: https://www.vitolog.pl/pl/p/Pas-magnetyczny-z-turmalinem-magnesami-ledzwiowy-na-kregoslup-szyje-kark-kolano/818

 

Angelika G.

25 października 2016

"wspaniały produkt pas uciskający nie wiem jeszcze czy będzie modelował ale pierwsze wrażenie baaaaaaaaaaaaardzo pozytywne"

Link do ocenianego produktu: https://www.vitolog.pl/pl/p/Pas-wyszczuplajacy-modelujacy-talie-brzuch-z-fiszbinami/4271

 

Ryszard B.

22 października 2016

"Super wkładki naprawdę godne polecenia dla osób z dysfunkcja stopy/ostrogi/"

Link do ocenianego produktu: https://www.vitolog.pl/pl/p/Sportowe-wkladki-do-butow-do-biegania-na-ostrogi-pietowe/4071

 

Czesław M.

30 września 2016

"Jestem zadowolony z dokonanego zakupu - Mata Masująca jest solidnie wykonana i spełnia moje oczekiwania super dobrze masuje a bóle kręgosłupa ustąpiły już po 5 masażach - POLECAM każdemu ..."

Link do ocenianego produktu:https://www.vitolog.pl/pl/p/Mata-masujaca-do-masazu-masazer-fotel-masaz-ciala-kregoslupa-plecow/407

 

Danuta K.

24 września 2016

"rewelacyjna"

Link do ocenianego produktu: https://www.vitolog.pl/pl/p/Zel-z-olejem-konopnym-5-konopny-konopna-do-masazu-miesni%2C-stawow-600-ml/4391

 

Isia

2 września 2016

"Super gel u mnie sprawdzil się jako świetny produkt przeciwbólowy, nakladany na spastyczne ręce rozluźnia i jednocześnie likwiduje przebarwienia.W/g mnie REWELACJA."

Link do ocenianego produktu: https://www.vitolog.pl/pl/p/Ziolowy-zel-z-olejem-konopnym-konopny-konopna-380-ml-do-masazu-miesni%2C-stawow/4019

 

Andrzej G.

10 sierpnia 2016

"Chodzę co dziennie od wielu lat z tymi wkładkami. Od wielu lat nie choruję a mam 68 lat."

Link do ocenianego produktu:https://www.vitolog.pl/pl/p/Wkladki-do-butow-magnetyczne-zdrowotne-masujace-akupresura/275

 

Basia

12 lipca 2016

"Jest ok"

Link do ocenianego produktu:http://www.vitolog.pl/pl/p/Opaski-magnetyczne-na-nadgarstek-opaska-2-sztuki/4219

 

Andrzej F.

9 czerwca 2016

"Świetna rzecz.Gratulacje !!!!!"

Link do ocenianego produktu:http://www.vitolog.pl/pl/p/Dlugopis-szpiegowski-z-mini-kamera/851

 

Anna S.

6 czerwca 2016

"Towar zgodny z opisem. Dobrze zabezpieczona i expresowa przesyłka. Wszystko super, sprawnie i bez najmniejszych problemów! zdecydowanie POLECAM!Pełne zadowolenie."

Link do ocenianego produktu:http://vitolog.pl/pl/p/Zel-masc-z-czerwonych-winogron-zylaki-pajaczki-500-ml/438

 

Anna S.

6 czerwca 2016

"Towar zgodny z opisem. Dobrze zabezpieczona i expresowa przesyłka. Wszystko super, sprawnie i bez najmniejszych problemów! zdecydowanie POLECAM!Pełne zadowolenie."

Link do ocenianego produktu:http://vitolog.pl/pl/p/Masc-krem-z-kasztanowca-na-zylaki-kasztanowiec-500-ml/440

 

Anna S.

6 czerwca 2016

"Wszystko szybko, rzetelnie i solidnie.Towar zgodny z opisem w super cenie.Dobrze zabezpieczona i expresowa przesyłka.Sprzedawca godny polecenia, więc POLECAM serdecznie i pozdrawiam."

Link do ocenianego produktu:http://vitolog.pl/pl/p/Balsam-masc-na-usuwajacy-zrogowacenia-odciski-modzele-nagniotki-500ml-00712/496

 

JORGOS G.

5 czerwca 2016

"Superr sprawa nie wiem co to teraz jest ból kręgosłupa pozdrawiam"

Link do ocenianego produktu:http://vitolog.pl/pl/p/Zestaw-Kosmodisk-Kosmodysk-Classic-Pas-Masujacy-na-Kregoslup-Pas-ledzwiowy-na-kregoslup-masazer-kregoslupa-2-czesciowy/3928

 

DANUTA R.

31 maja 2016

"POLECAM KAZDEMU KTO CIERPI NA BÓLE. SĄ BARDZO DORBE"

Link do ocenianego produktu:http://vitolog.pl/pl/p/Plastry-przeciwbolowe-rozgrzewajace-48-szt.-salonpas-4op-x-12szt/211

 

Jacek eM.

16 maja 2016

"Polecam! Znakomity środek przeciwbólowy i rozluźniający."

Link do ocenianego produktu:http://vitolog.pl/pl/p/Ziolowy-zel-z-olejem-konopnym-konopny-konopna-380-ml-do-masazu-miesni%2C-stawow/4019

 

Anna W.

11 maja 2016

"Używam plastry codziennie wieczorem z rana ściągam po 14 dniowym użytkowaniu widzę że przynoszą duże efekty. Polecam"

Link do ocenianego produktu:http://vitolog.pl/pl/p/Plastry-wyszczuplajace-odchudzajace-na-nogi-lydki-uda-18szt/3940#comment25

 

Beata GA

25 kwietnia 2016

"Super firma. Szybka obsługa, szybka dostawa. Produkt taki jak w opisie. SUUPERRRR!!!!!"

Link do ocenianego produktu: http://www.vitolog.pl/pl/p/Okulary-ajurwedyjskie-korekcyjne-do-czytania-00778/524

 

Lidia B.

11 kwietnia 2016

"Rewelacja tylko proszę podać producenta"

Link do ocenianego produktu: http://vitolog.pl/pl/p/Worek-do-zimnych-i-goracych-okladow-na-oklady-lodem-lodu-lod-Krioterapia-00796/583

 

Zadowolony klient

7 kwietnia 2016

"Mata jest naprawdę świetna. Od czasu jak jej używam w samochodzie (moja praca wymaga ciągłych podróży) nie mam problemów z bolącym krzyżem. Polecam."

Link do ocenianego produktu: http://vitolog.pl/pl/p/Mata-masujaca-do-masazu-masazer-fotel-masaz-ciala-kregoslupa-plecow-00491/407

 

Piotr Kwapniewski

1 kwietnia 2016

"Właśnie ją dziś dostałem ( dzięki za szybką dostawę ). Dobra i przemyślana konstrukcja,choć mam małe uwagi!.! proszę poprawić mocowanie mikro-przełącznika!,nie zawsze udaje się go włączyć.W pokrowcu powinna być wszyta kieszonka,a w nią wsunięta płytka z przełącznikiem,to ogranicza możliwości przesunięcia się przełącznika.Dwa umożliwia wypranie pokrowca :), Dziękuję i pozdrawiam"

Link do ocenianego produktu: http://vitolog.pl/pl/p/Poduszka-masujaca-mata-do-masazu-rehabilitacyjna-podporka-ergonomiczna-masazer-kregoslupa-pod-plecy-01724/127

 

Olga D.

31 marca 2016

"Super fajny box do podgrzewania jedzenia poza domem, w pracy na uczelni (potrzebny tylko dostęp do prądu na dłuższa chwilę). Idealny do osób chcących żyć zdrowo i nie narażać się na mikrofale. Godzinę przed posiłkiem należny podłączyć urządzenie i można rozkoszować się gorącym jedzeniem - czas uzależniony od masy podgrzewanej żywności. Bardzo polecam!"

Link do ocenianego produktu: http://vitolog.pl/pl/p/Termos-obiadowy-termiczny-lunchbox-dwie-komory%2C-lyzka-1%2C05-l-01391/906

 

Tomek

29 marca 2016

"Produkt godny uwagi, w dobrej cenie."

Link do ocenianego produktu: http://vitolog.pl/pl/p/Delimano-Elektryczny-Przeplywowy-Podgrzewacz-Ogrzewacz-Wody-z-Bateria-01560/3930

 

Wanda

3 maja 2017

"Polecam"

Link do ocenianego produktu: https://www.vitolog.pl/pl/p/Zel-masc-z-czerwonych-winogron-zylaki-pajaczki-500-ml/438

 

Edyta G.

"Jest super"

Link do ocenianego produktu: https://www.vitolog.pl/pl/p/Pojemnik-pudelko-na-proteze-zebowa-aparat-ortodontyczny/4419

 

Piotrek D.

26 maja 2017

"To jest fajna zabawka"

Link do ocenianego produktu: https://www.vitolog.pl/pl/p/Fidget-Spinner-Hand-oryginalny-/4846

 

Kuba P.

28 maja 2017

"Super sam sobie kupiłem i bardzo dobrze się kręci"

Link do ocenianego produktu: https://www.vitolog.pl/pl/p/Fidget-Spinner-Hand-oryginalny-/4846

 

Jolanta W.

30 maja 2017

"Wiele lat znalazłam się z pękających piętami. Używałam różnych produktów na ten problem, ale pomagało na krótko. Dopiero ten krem pomógł i problem zniknął."

Link do polecanego produktu: https://www.vitolog.pl/pl/p/Krem-konopny-12-z-konopi-siewnej-125-ml-masc-konopna/4031

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl