Promocje
Forma papierowa opakowanie na ciasto, chleb 8 sztuk
Forma papierowa opakowanie na ciasto, chleb 8 sztuk
11,99 zł 7,99 zł
opak.
Szczotka z jonizatorem powietrza dla psa kota
Szczotka z jonizatorem powietrza dla psa kota
39,99 zł 31,99 zł
szt.
Bidon sportowy rowerowy butelka do biegania 570 ml
Bidon sportowy rowerowy butelka do biegania 570 ml
8,49 zł 6,99 zł
szt.
Kubek 2 w 1 na napoje i przekąski
Kubek 2 w 1 na napoje i przekąski
35,00 zł 26,99 zł
szt.
Rękawica rękawiczka czyszcząca dla psa - para
Rękawica rękawiczka czyszcząca dla psa - para
16,90 zł 6,00 zł
par
Zestaw końcówek do śrubokręta śrubokrętu Bit 360
Zestaw końcówek do śrubokręta śrubokrętu Bit 360
39,00 zł 24,99 zł
szt.
Ciśnieniomierz Naramienny Bp-103h
Ciśnieniomierz Naramienny Bp-103h
199,00 zł 129,00 zł
szt.
Koszulka wyszczuplająca modelująca top modelujący
Koszulka wyszczuplająca modelująca top modelujący
39,99 zł 24,99 zł
szt.
Zestaw 6 noży z powłoką ceramiczną + obieraczka
Zestaw 6 noży z powłoką ceramiczną + obieraczka
119,00 zł 59,00 zł
szt.
Regulowane szelki + smycz dla psa psów 75-98 cm
Regulowane szelki + smycz dla psa psów 75-98 cm
39,00 zł 24,99 zł
szt.
Obroża dla psa psów skórzana regulacja 44,5-52,5 cm
Obroża dla psa psów skórzana regulacja 44,5-52,5 cm
15,00 zł 10,00 zł
szt.
Śrubokręt 6 w 1 Bit 360 6 wymiennych końcówek
Śrubokręt 6 w 1 Bit 360 6 wymiennych końcówek
99,00 zł 85,00 zł
szt.
Pas neoprenowy wyszczuplający do ćwiczeń
Pas neoprenowy wyszczuplający do ćwiczeń
89,00 zł 59,00 zł
szt.
Żel krem ze śluzu ślimaka śluz ślimaka 125 ml
Żel krem ze śluzu ślimaka śluz ślimaka 125 ml
18,99 zł 9,89 zł
szt.
Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Opinie Klientów

Opinie na temat zakupionego produktu bądź też obsługi naszego sklepu możecie Państwo dodać poniżej opisu zakupionego produktu. Opinia zostanie wyświetlona poniżej zakupionego produktu oraz w zakładce "Opinie Klientów.

Zapraszamy do komentowania naszych produktów.

Wszelkie zapytania dotyczące produktów, zamówień oraz innych prosimy kierować na adres e-mail: kontakt@vitolog.pl

 

Opinie dodane przez klientów:

Angelika G.

25 października 2016

"wspaniały produkt pas uciskający nie wiem jeszcze czy będzie modelował ale pierwsze wrażenie baaaaaaaaaaaaardzo pozytywne"

Link do ocenianego produktu: https://www.vitolog.pl/pl/p/Pas-wyszczuplajacy-modelujacy-talie-brzuch-z-fiszbinami/4271

 

Ryszard B.

22 października 2016

"Super wkładki naprawdę godne polecenia dla osób z dysfunkcja stopy/ostrogi/"

Link do ocenianego produktu: https://www.vitolog.pl/pl/p/Sportowe-wkladki-do-butow-do-biegania-na-ostrogi-pietowe/4071

 

Czesław M.

30 września 2016

"Jestem zadowolony z dokonanego zakupu - Mata Masująca jest solidnie wykonana i spełnia moje oczekiwania super dobrze masuje a bóle kręgosłupa ustąpiły już po 5 masażach - POLECAM każdemu ..."

Link do ocenianego produktu:https://www.vitolog.pl/pl/p/Mata-masujaca-do-masazu-masazer-fotel-masaz-ciala-kregoslupa-plecow/407

 

Danuta K.

24 września 2016

"rewelacyjna"

Link do ocenianego produktu: https://www.vitolog.pl/pl/p/Zel-z-olejem-konopnym-5-konopny-konopna-do-masazu-miesni%2C-stawow-600-ml/4391

 

Isia

2 września 2016

"Super gel u mnie sprawdzil się jako świetny produkt przeciwbólowy, nakladany na spastyczne ręce rozluźnia i jednocześnie likwiduje przebarwienia.W/g mnie REWELACJA."

Link do ocenianego produktu: https://www.vitolog.pl/pl/p/Ziolowy-zel-z-olejem-konopnym-konopny-konopna-380-ml-do-masazu-miesni%2C-stawow/4019

 

Andrzej G.

10 sierpnia 2016

"Chodzę co dziennie od wielu lat z tymi wkładkami. Od wielu lat nie choruję a mam 68 lat."

Link do ocenianego produktu:https://www.vitolog.pl/pl/p/Wkladki-do-butow-magnetyczne-zdrowotne-masujace-akupresura/275

 

Basia

12 lipca 2016

"Jest ok"

Link do ocenianego produktu:http://www.vitolog.pl/pl/p/Opaski-magnetyczne-na-nadgarstek-opaska-2-sztuki/4219

 

Andrzej F.

9 czerwca 2016

"Świetna rzecz.Gratulacje !!!!!"

Link do ocenianego produktu:http://www.vitolog.pl/pl/p/Dlugopis-szpiegowski-z-mini-kamera/851

 

Anna S.

6 czerwca 2016

"Towar zgodny z opisem. Dobrze zabezpieczona i expresowa przesyłka. Wszystko super, sprawnie i bez najmniejszych problemów! zdecydowanie POLECAM!Pełne zadowolenie."

Link do ocenianego produktu:http://vitolog.pl/pl/p/Zel-masc-z-czerwonych-winogron-zylaki-pajaczki-500-ml/438

 

Anna S.

6 czerwca 2016

"Towar zgodny z opisem. Dobrze zabezpieczona i expresowa przesyłka. Wszystko super, sprawnie i bez najmniejszych problemów! zdecydowanie POLECAM!Pełne zadowolenie."

Link do ocenianego produktu:http://vitolog.pl/pl/p/Masc-krem-z-kasztanowca-na-zylaki-kasztanowiec-500-ml/440

 

Anna S.

6 czerwca 2016

"Wszystko szybko, rzetelnie i solidnie.Towar zgodny z opisem w super cenie.Dobrze zabezpieczona i expresowa przesyłka.Sprzedawca godny polecenia, więc POLECAM serdecznie i pozdrawiam."

Link do ocenianego produktu:http://vitolog.pl/pl/p/Balsam-masc-na-usuwajacy-zrogowacenia-odciski-modzele-nagniotki-500ml-00712/496

 

JORGOS G.

5 czerwca 2016

"Superr sprawa nie wiem co to teraz jest ból kręgosłupa pozdrawiam"

Link do ocenianego produktu:http://vitolog.pl/pl/p/Zestaw-Kosmodisk-Kosmodysk-Classic-Pas-Masujacy-na-Kregoslup-Pas-ledzwiowy-na-kregoslup-masazer-kregoslupa-2-czesciowy/3928

 

DANUTA R.

31 maja 2016

"POLECAM KAZDEMU KTO CIERPI NA BÓLE. SĄ BARDZO DORBE"

Link do ocenianego produktu:http://vitolog.pl/pl/p/Plastry-przeciwbolowe-rozgrzewajace-48-szt.-salonpas-4op-x-12szt/211

 

Jacek eM.

16 maja 2016

"Polecam! Znakomity środek przeciwbólowy i rozluźniający."

Link do ocenianego produktu:http://vitolog.pl/pl/p/Ziolowy-zel-z-olejem-konopnym-konopny-konopna-380-ml-do-masazu-miesni%2C-stawow/4019

 

Anna W.

11 maja 2016

"Używam plastry codziennie wieczorem z rana ściągam po 14 dniowym użytkowaniu widzę że przynoszą duże efekty. Polecam"

Link do ocenianego produktu:http://vitolog.pl/pl/p/Plastry-wyszczuplajace-odchudzajace-na-nogi-lydki-uda-18szt/3940#comment25

 

Beata GA

25 kwietnia 2016

"Super firma. Szybka obsługa, szybka dostawa. Produkt taki jak w opisie. SUUPERRRR!!!!!"

Link do ocenianego produktu: http://www.vitolog.pl/pl/p/Okulary-ajurwedyjskie-korekcyjne-do-czytania-00778/524

 

Lidia B.

11 kwietnia 2016

"Rewelacja tylko proszę podać producenta"

Link do ocenianego produktu: http://vitolog.pl/pl/p/Worek-do-zimnych-i-goracych-okladow-na-oklady-lodem-lodu-lod-Krioterapia-00796/583

 

Zadowolony klient

7 kwietnia 2016

"Mata jest naprawdę świetna. Od czasu jak jej używam w samochodzie (moja praca wymaga ciągłych podróży) nie mam problemów z bolącym krzyżem. Polecam."

Link do ocenianego produktu: http://vitolog.pl/pl/p/Mata-masujaca-do-masazu-masazer-fotel-masaz-ciala-kregoslupa-plecow-00491/407

 

Piotr Kwapniewski

1 kwietnia 2016

"Właśnie ją dziś dostałem ( dzięki za szybką dostawę ). Dobra i przemyślana konstrukcja,choć mam małe uwagi!.! proszę poprawić mocowanie mikro-przełącznika!,nie zawsze udaje się go włączyć.W pokrowcu powinna być wszyta kieszonka,a w nią wsunięta płytka z przełącznikiem,to ogranicza możliwości przesunięcia się przełącznika.Dwa umożliwia wypranie pokrowca :), Dziękuję i pozdrawiam"

Link do ocenianego produktu: http://vitolog.pl/pl/p/Poduszka-masujaca-mata-do-masazu-rehabilitacyjna-podporka-ergonomiczna-masazer-kregoslupa-pod-plecy-01724/127

 

Olga D.

31 marca 2016

"Super fajny box do podgrzewania jedzenia poza domem, w pracy na uczelni (potrzebny tylko dostęp do prądu na dłuższa chwilę). Idealny do osób chcących żyć zdrowo i nie narażać się na mikrofale. Godzinę przed posiłkiem należny podłączyć urządzenie i można rozkoszować się gorącym jedzeniem - czas uzależniony od masy podgrzewanej żywności. Bardzo polecam!"

Link do ocenianego produktu: http://vitolog.pl/pl/p/Termos-obiadowy-termiczny-lunchbox-dwie-komory%2C-lyzka-1%2C05-l-01391/906

 

Tomek

29 marca 2016

"Produkt godny uwagi, w dobrej cenie."

Link do ocenianego produktu: http://vitolog.pl/pl/p/Delimano-Elektryczny-Przeplywowy-Podgrzewacz-Ogrzewacz-Wody-z-Bateria-01560/3930

do góry
Pokaż pełną wersję strony
Click Shop | Hosting home.pl